11GO Climb

Kaj je GO climb Kamnik?

GO climb Kamnik je vaš zaveznik pri načrtovanju plezalnih dogodivščin v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp. Nudimo edinstvene plezalne ture v dolini Kamniške Bistrice in bližnji okolici, ki nudi več kot 500 plezalnimi smermi ter je odlična destinacija za ljubitelje balvaniranja in športnega plezanja.


Namen GO climb Kamnik je plezalnim navdušencem sestaviti personalizirano in razgibano doživetje ter jim tako prihraniti čas in trud, ki ga bodo lahko namesto v načrtovanje izleta namenili plezanju in sprostitvi.


Naše plezalne ture smo obogatili s selekcijo najboljših doživetij iz lokalnega okolja. Tako nudimo celostno lokalno izkušnjo, ki obsega ogled najlepših naravnih in arhitekturnih znamenitosti, kulturne dogodke, kulinarične užitke, wellness ponudbo ter raznolike zabavne in športne aktivnosti. Nudimo tudi najem vse potrebne plezalne opreme tako za balvaniranje kot za športno plezanje. Ture vključujejo tudi vodenje in prevoz, kar pomeni, da se lahko brez skrbi sprostite in popolnoma prepustite trenutku, saj za vse ostalo poskrbimo mi.

Vir: 7samurai